HASANŞEYH`TE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KÜTÜPHANE

1Hasanşeyh Kasabası Eski İlkokul Binasında Hasanşeyh Belediye Başkanlığı ve Reşadiye Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan Z (zenginleştirilmiş) Kütüphanenin açılışı yapıldı.

Tarihi doku ve estetiğin korunarak modern mimarinin uygulandığı kütüphane binasının açılış törenine Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır, Tokat Valisi Cevdet Can, Reşadiye Kaymakamı Faruk ERDEM, Belediye başkanları, il ve ilçe protokolü, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Zengin kitap içeriği ve internet imkanı ile hem öğretmen ve öğrencilere hem de Hasanşeyhlilere hizmet edecek kütüphane, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yenilikçilik ödüllerinin Türkiye genelindeki finaline kalmıştır.

DSC_0747 DSC_0771 DSC_0810 DSC_0820 DSC_0823 DSC_0825 DSC_0830